Blog

Traseu pe Cheile Varghisului – 5 motive sa-l faci

Traseu pe Cheile Varghisului – 5 motive sa-l faci

Inca nu te-ai decis daca sa mergi cu noi intr-o escapada de o zi? Aici vei gasi 5 motive care te vor convinge sa ni te alaturi intr-un traseu pe Cheile Varghisului.

5. Dificultatea intregului traseu pe Cheile Varghisului

Avand in vedere ca tot traseul va fi pe marginerea Raului Varghis, acesta nu va fi deloc greu. Diferenta de nivel este de aproximativ 200 de metri, unde se va resimti doar in anumite zone.

Prin simplitatea sa, traseul este unul deosebit. In unele zone traseul va fi prin padure, iar in altele, direct pe marginea raului. Imagini de pe traseu

4. Pesterile vizitate

Fara a ne abate de la traseul nostru, vom vizita 3 pesteri. Una dintre ele, cei drept, este optionala, avand in vedere ca avem de urcat aproximativ 5 minute. Portiunea nu este usoara, mai ales daca inainte a plouat, dar merita efortul.

Primele 2 pesteri sunt neiluminate si pentru a vedea peretii acestora, e nevoie de o lanterna. Intr-una dintre acestea, putem simti chiar si prezenta liliecilor. Stai fara griji, pe timp de zi acestia nu ies, deci nu vom avea probleme cu ei.

Pesterile neiluminate din timpul traseului

3. Podurile ce leaga malurile Varghisului

Pe parcursul intregului traseu pe Cheile Varghisului, vom traversa 9 poduri, care ne vor ajuta sa trecem peste raul Varghis, de pe un mal pe celalalt. Bineinteles, fiecare pod are frumusetea lui, fiind constructii diferite.

Unele dintre ele sunt poduri miscatoare, iar unii vor gasi in asta un motiv de frica, iar altii un motiv de distractie.

Oricare ar fi motivul tau, important este sa pastram regula de “maximum 2 persoane pe pod”. Desi nu exista riscul de a se rupe, fiind foarte bine prinse, mai bine evitam.

2 dintre podurile de pe traseu

2. Locuri numai bune pe intregul traseu pe Cheile Varghisului

Deja stim ca acest traseu va fi minunat, dar cine se gandeste ca vom transpune asta si prin fotografie? Iata ca, fotograful nostru va surprinde unghiuri superbe, pe care merita sa le incercati.

Fie ca este vorba de pesteri, de rau sau de padure – vei avea timp si loc unde sa-ti faci fotografii pentru a avea un vibe fresh pe retele de socializare.

Locuri faine pentru fotografii fresh1. Plimbarea cu tractorul

In apropierea Cheilor, traseul incepe sa se ingusteze si incepe drumul forestier. Pe acest drum, spre fericirea noastra, autocarul nu mai poate intra. Asadar, vom parcurge cativa kilometri cu un mijloc de transport mai neconventional.

Distraaaactia este asigurata garantat! Si pentru ca suntem in aer liber, putem privi minunatiile naturii fara graba si putem face fotografii nemiscate, chiar si din mers!

Tractorul de pe traseu, pana in Chei

 

Pe langa aceste 5 motive, care sigur te-au pus pe ganduri, sa nu uitam de toata distractia pe care echipa Hai sa socializam! o aduce de acasa! Nu stiu cum se face, dar si participantii nostri au hazul si starea de bine in sange!

Asadar, de ce mai astepti? Hai sa socializam la urmatoare escapada si sa ne distram impreuna!

Daca, totusi, inca mai stai pe ganduri, te invit pe pagina noastra sa vezi mai multe fotografii si sa vezi toata distractia surprinsa in ele.

© 2023 Hai sa socializam! - toate drepturile rezervate |  Design: Promocrat | Implementare: InMotion Media
WhatsApp
Lista de asteptare Inscrie-te pe lista de asteptare si te vom anunta pe email daca se vor elibera locurile.
Email Nr. locuri

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account