Regulament puncte bonus

Punctele bonus se acorda utilizatorilor care au cel putin o comanda finalizata pe website-ul haisasocializam.ro, incepand cu data de 10 iulie 2018, data lansarii noului site.

Utilizatorii care au avut cont pe site-ul vechi, e necesar sa se autentifice in noul site cu aceeasi adresa de e-mail cu care aveau contul pe vechiul site si sa reseteze parola, pentru a putea avea acces la sistemul de puncte bonus.

Pentru a beneficia de puncte bonus, e necesar sa te autentifici in contul tau inainte de a plasa comanda.

Punctele bonus au urmatoarea valoare: 1 punct bonus = 1 leu si se pot folosi pentru reducerea costului total al comenzii inainte ca aceasta sa fie finalizata.

Utilizare:

Pentru a vedea numarul de puncte bonus accumulate, utilizatorul trebuie sa fie logat, apoi se acceseaza sectiunea Contul meu, si se selecteaza Puncte bonus.

Pentru a folosi punctele bonus, utilizatorul e necesar sa plaseze o comanda, iar dupa selectia numarului de locuri, in Etapa 1, apare numarul de puncte acumulate (daca exista, daca nu, apare 0) si un camp cu <<Introdu numarul de puncte pe care vrei sa le utilizezi>> care scade din valoarea totala, valoarea punctelor introduse (1 punct = 1 leu).

 

© 2018 Hai sa socializam. Toate drepturile rezervate. Design: Promocrat | Implementare: InMotion Media
Please check the Pop-up.
Lista de asteptare Inscrie-te pe lista de asteptare si te vom anunta pe email daca se vor elibera locurile.
Email Nr. locuri
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account