Regulament puncte bonus

Punctele bonus se acorda utilizatorilor care au cel putin o comanda finalizata pe website-ul haisasocializam.ro, incepand cu data de 10 iulie 2018, data lansarii noului site.

Utilizatorii care au avut cont pe site-ul vechi, e necesar sa se autentifice in noul site cu aceeasi adresa de e-mail cu care aveau contul pe vechiul site si sa reseteze parola, pentru a putea avea acces la sistemul de puncte bonus.

Pentru a beneficia de puncte bonus, e necesar sa te autentifici in contul tau inainte de a plasa comanda.

Punctele bonus au urmatoarea valoare: 1 punct bonus = 1 leu si se pot folosi pentru reducerea costului total al comenzii inainte ca aceasta sa fie finalizata.

Utilizare:

Pentru a vedea numarul de puncte bonus accumulate, utilizatorul trebuie sa fie logat, apoi se acceseaza sectiunea Contul meu, si se selecteaza Puncte bonus.

Pentru a folosi punctele bonus, utilizatorul e necesar sa plaseze o comanda, iar dupa selectia numarului de locuri, in Etapa 1, apare numarul de puncte acumulate (daca exista, daca nu, apare 0) si un camp cu <<Introdu numarul de puncte pe care vrei sa le utilizezi>> care scade din valoarea totala, valoarea punctelor introduse (1 punct = 1 leu).

 

© 2019 Hai sa socializam! - toate drepturile rezervate |  Design: Promocrat | Implementare: InMotion Media
Please check the Pop-up.
Lista de asteptare Inscrie-te pe lista de asteptare si te vom anunta pe email daca se vor elibera locurile.
Email Nr. locuri
sau

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?