Despre noi

De unde am plecat

Pornind de la realitatea actuala, in care mediul virtual ocupa o mare parte din viata sociala sau a devenit efectiv viata sociala si in care nu ajungem sa ne cunoastem pe noi insine si mai ales pe cei din jurul nostru, am creat aceasta comunitate din dorinta de a socializa atat online cat si offline, prin organizarea de reuniuni pe diverse teme.

Unde am ajuns

Hai sa socializam! este o comunitate care promoveaza formarea si dezvoltarea relatiilor sociale prin intermediul activitatilor de grup, fie ca acestea se desfasoara in natura, in oras sau oriunde dincolo de ecranul calculatorului. In zilele noastre ne intalnim din ce in ce mai rar pentru discutii fata in fata din cauza timpului limitat cu care ne confruntam.

Hai sa Socializam

Despre noi

Proiectul “Hai sa socializam!” a luat nastere in noiembrie 2014 la initiativa lui Bogdan, fondatorul acestei comunitati. Mai jos este povestea lui:

Era un week-end insorit de noiembrie iar eu butonam in fata calculatorului si ma gandeam sa ies afara din casa pentru a profita de vremea frumoasa. Voiam sa ies la o plimbare prin parc insa a intervenit marea problema: cu cine?

Am intrat pe chatul de Facebook, am derulat lista de cateva ori si am trimis cateva mesaje. Dupa vreo 5 minute au sosit si raspunsurile pe care cu siguranta toti le-am primit macar odata: „nu sunt in Bucuresti”, „am alte planuri azi”, „n-am chef sa ies din casa”.

M-am asezat in pat gandindu-ma la o solutie, cuprins de un sentiment dezamagitor. Mi-am dat seama ca desi mi-as fi dorit sa ies, nu aveam cu cine, iar in acel moment mi-am amintit cateva cuvinte pe care le auzisem cu putin timp in urma la o conferinta: „cu siguranta mai sunt si alte persoane care se afla in aceeasi situatie”. In acel moment „s-a aprins beculetul” si am zis „ce-ar fi daca as gasi aceste persoane?... as rezolva si problema lor si problema mea”.

Cu o zi inainte discutasem cu cineva despre grupurile de Facebook si avantajele lor. Acum, avand si ideea, m-am ridicat din pat si am trecut la actiune. In acel moment mi-as fi dorit sa socializez cu cineva si de aici a venit si numele grupului Hai sa socializam!

Am inceput sa organizez evenimente pe diverse teme in Bucuresti, apoi participantii mi-au propus sa organizam si excursii.

Incepand cu luna august, 2016, am format o echipa si ne dorim sa dezvoltam cat mai mult aceasta comunitate pentru a face cat mai multi oameni fericiti.

Pentru noi, fiecare eveniment este o sursa de energie, ne bucuram cand vedem ca reusim sa aducem zambetul pe buzele oamenilor care participa la iesirile noastre, deoarece consider ca orice persoana are dreptul sa fie fericita.

Echipa

Richard

Richard Fechet

Ghid de turism

Richard este cel mai nou membru al echipei noastre, un explorator înrăit, pasionat de psihologie, natură,  sporturi si jocuri video.

... afla mai multe

Madalina Nichifor

Organizator Activitatea Turism

Madalina aduce zâmbet și o doză de energie pozitivă în echipa noastră. Este o persoană răbdătoare și ambițioasă

... afla mai multe

RODICA GIUGLEA

Ghid de turism

Rodica este o persoana comunicativa, energica, prietenoasa, deschisa, dornica sa isi faca prieteni noi si sa invete lucruri inedite….

... afla mai multe

Costel Atanasoie

Ghid de turism

Costel este absolvent al facultății de geografie. Este o fire vesela, cu un simt al umorului dezvoltat, dar totodată o persoana calmă, fermă și rațională….

... afla mai multe

FLORIN BURGUI

Ghid de turism

Florin ghid de turism cu norma intreaga de peste 5 ani, amator de sport, pasionat de legende si istorie…

... afla mai multe

Cristina Madalina Nidelea

Ghid de turism

Cristina este o fire deschisa, prietenoasa, comunicativa si dornica sa descopere atat locuri, cat si persoane noi.

... afla mai multe

LOREDANA STANCU

Ghid de turism

Fire dinamica si hiperactiva, este mereu vesela si zambitoare, ii place sa calatoreasca si sa fie in preajma oamenilor cu care sa descopere

... afla mai multe

Dragos Badici

Ghid de turism

Dragos a absolvit cursurile Universitatii Bucuresti, Facultatea de istorie. A urmat de asemenea un master cu specializarea studii sud-est europene.

... afla mai multe

Gabriela Munteanu

Ghid de turism

Este un om muncitor si tenace, are o fire vesela si joviala dar in acelasi timp este ferma si cerebrala. Crede ca viata este o experienta ce trebuie descoperita.

... afla mai multe

Simona Neculcea

Asistent Manager

Simona este o fire energica, mereu zambitoare si deschisa la aventuri. Indragostita de frumusetea naturii, sociabila

... afla mai multe

bogdan-vladu-fondator-hai-sa-socializam-bucuresti

Bogdan Vladu

Fondator & Administrator

Iubeste natura, calatoriile si in special oamenii. Bogdan este fondatorul proiectului.

... afla mai multe

© 2024 Hai sa socializam! - toate drepturile rezervate |  Design: Promocrat | Implementare: InMotion Media
WhatsApp
Lista de asteptare Inscrie-te pe lista de asteptare si te vom anunta pe email daca se vor elibera locurile.
Email Nr. locuri
× WhatsApp

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account