Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.HAISASOCIALIZAM.RO

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.haisasocializam.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.haisasocializam.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de SOCIALIZARE LIVE S.R.L.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.haisasocializam.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea SOCIALIZARE LIVE S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.haisasocializam.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate la plasarea comenzii;
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ul in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.haisasocializam.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.haisasocializam.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.haisasocializam.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre SOCIALIZARE LIVE SRL la adresa bogdan@haisasocializam.ro.

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.haisasocializam.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea SOCIALIZARE LIVE SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise pe e-mail si / sau pe Facebook de catre reprezentatii societatii.

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. SOCIALIZARE LIVE SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu SOCIALIZARE LIVE SRL pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

In cazul in care turistul nu poate sa participe la calatoria turistica independent de motivele care stau la baza imposibilitatii de participare, acesta poate:
a) sa-si exercite dreptul de retragere, de care poate beneficia dupa cum urmeaza:
– la evenimentele fara cazare, cu minimum 14 zile calendaristice inainte de data plecarii;
– la evenimentele cu cazare, cu minimum 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.

Dreptul de retragere trebuie sa fie exprimat neechivoc de catre turist, cu informarea Agentiei prin e-mail. In situatia exercitarii dreptului de retragere, Agentia are obligatia de a rambursa turistului toate sumele primite, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informata cu privire la decizia de retragere.
b) sa cesioneze contractul unei terte persoane care indeplineste toate conditiile aplicabile pachetului de servicii turistice contractat, cu obligatia de a anunta Agentia prin e-mail cu cel putin 3 zile inaintea datei de plecare.

In cazul in care dreptul de retragere este exercitat cu mai putin de 14 zile calendaristice inainte de data plecarii, in cazul evenimentelor fara cazare, sau cu mai putin de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii, in cazul evenimentelor cu cazare, sumele de bani achitate catre Agentie nu se returneaza si nu pot fi folosite pentru alte evenimente.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), SOCIALIZARE LIVE SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site.

In functie de termenii si de conditiile impuse, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat.

SOCIALIZARE LIVE SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

SOCIALIZARE LIVE SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa aparea la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. SOCIALIZARE LIVE SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se vor transmite prin e-mail detaliile, pe baza carora puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul de incepere a calatoriei, in caz contrar este necesara trimiterea dovezii platii la adresa contact@haisasocializam.ro.

Numerar:

Plata in numerar se poate face in LEI, la orice Sucursala Libra Bank, in contul SOCIALIZARE LIVE SRL. – in acest caz vi se vor transmite pe e-mail detaliile, pe baza carora veti depune banii. Depunerile se fac direct in contul curent, nu exista alte conturi dedicate.

Plata online cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati electronice Libra Pay, unde veti avea posibilitatea sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin cardurile bancare, SOCIALIZARE LIVE SRL nu percepe nici un comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimenta

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.haisasocializam.ro este un site cu continut informativ. SOCIALIZARE LIVE SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
SOCIALIZARE LIVE SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru SOCIALIZARE LIVE SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea SOCIALIZARE LIVE SRL.

SOCIALIZARE LIVE SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.haisasocializam.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

SOCIALIZARE LIVE SRL nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

SOCIALIZARE LIVE SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SOCIALIZARE LIVE SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.haisasocializam.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, IP, data nasterii, varsta copiilor, numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru desfasurarea activitatii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.haisasocializam.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: bogdan@haisasocializam.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SOCIALIZARE LIVE SRL, puteti accesa site-ul www.haisasocializam.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

 

© 2024 Hai sa socializam! - toate drepturile rezervate |  Design: Promocrat | Implementare: InMotion Media
WhatsApp
Lista de asteptare Inscrie-te pe lista de asteptare si te vom anunta pe email daca se vor elibera locurile.
Email Nr. locuri

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account